​Hvordan ansøger du om begravelseshjælp?

Søger du hjælp til begravelse?

Begravelseshjælp er, som navnet beskriver, hjælp til begravelse – altså et økonomisk tilskud, som vi hos Østhimmerlands Begravelsesforretning ApS kan hjælpe dig med at ansøge om ved Udbetaling Danmark. Vi holder til i Gistrup, men tilbyder hjælp til begravelse i blandt andet Aalborg, Hadsund og hele Østhimmerland.

Hvor meget hjælp får man til begravelse/bisættelse?

Det er en hjerteskærende tid, når man mister en elsket. Det er en tid fyldt med sorg og savn, men også med mange praktiske opgaver, der kræver opmærksomhed. Begravelsesplanlægning kan virke overvældende, især i lyset af den emotionelle stress, du gennemgår. Samtidig kan det være overvældende økonomisk.

Vi står klar til at hjælpe dig med økonomisk hjælp til begravelse.

I 2022 ser tilskud til begravelseshjælp således ud:

  • ​Var afdøde under 18 år, beløber begravelseshjælpen sig til 9.850 kr.
  • ​Var afdøde over 18 år, beregnes hjælpen ud fra størrelsen af afdødes og evt. efterlevende ægtefælles formue. Begravelseshjælpen kan være op til 11.800 kr.
  • ​Var afdøde født før 1. april 1957 er begravelseshjælpen mindst 1.050 kr. – uanset formuens størrelse

OBS: Der betales ikke skat af økonomisk hjælp til begravelsen.

Evt. nedsættelse af begravelseshjælpen

Begravelseshjælpen nedsættes gradvist, hvis følgende formuegrænser bliver overskredet:

  • ​Var afdøde ugift og uden børn, er formuegrænsen på 19.750 kr. Hjælpen bortfalder helt ved en formue på 31.550 kr.
  • ​Var afdøde gift eller efterlader sig børn under 18 år, er formuegrænsen på 39.450 kr. Hjælpen bortfalder helt ved en formue på 51.200 kr.
  • ​Var afdøde under 18 år, udbetales 9.850 kr. uanset barnets eller forældrenes formueforhold

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker mere information om hjælp til ansøgning eller ønsker at udfylde en blanket.

Lad os hjælpe dig i en svær tid

Kontakt os via formularen herunder, og jeg vil derefter tage kontakt til dig og bruge mine mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionel​ bedemand​

Opgaver for en begravelsesforretning

En bedemand sørger for planlægning af bisættelse eller begravelse samt varetagelse af kontakt med præsten, graveren og kirken. Det kan være svært at overskue alt det praktiske i forbindelse med et dødsfald.

En bedemandsforretning hjælper med alle de praktiske foranstaltninger op til begravelsen – lige fra at anmelde dødsfaldet til begravelsesmyndigheden til bestilling af kistepynt og andre blomster. Derudover kan det også være hjælp til indrykning af dødsannonce, aftale med stenhugger vedr. afhentning af gravsten samt mere personlige og nærværende opgaver såsom at være til stede hos familien, når de tager afsked i kapel. Det betyder, at I som pårørende kan bruge tiden på at værne om jer selv, og forberede jer på det sidste farvel.

Adresse - Hadsund

Østergade 1, 9560 Hadsund

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98 57 12 11

Mail: info@dinbedemand.dk

Adresse - Gistrup

Skomagerbakken 82, 9260 Gistrup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98 33 12 90

Mail: info@dinbedemand.dk

Lidt information

Jeg hjælper med at arrangere begravelser i Nordjylland, omkring Hadsund, Kongerslev og Terndrup. Af andre byer kan nævnes: Mou, Storvorde, Als, Øster Hurup, Bælum, Solbjerg, Skelund, Klarup, Gistrup, Gunderup, Astrup, Arden og ikke mindst Aalborg

db-logo-sort-png_193

​CVR-nummer:​ 4093206​2