​Sig farvel med blomster til begravelse

Er du i en situation, hvor du skal tage afsked med en elsket?

Det kan være en utrolig vanskelig og følelsesladet tid at arrangere en begravelse, og du har måske tusindvis af spørgsmål. Hvordan sørger man for, at det sidste farvel er lige så smukt, som den person, det er for? Hvordan arrangerer man det hele? Og hvordan vælger man de rette blomster til begravelsen? Som anerkendt bedemandsfirma, forstår vi hos Østhimmerlands Begravelsesforretning ApS at det kan føles overvældende.

Vi står derfor klar til at hjælpe dig gennem hele processen, fra den første planlægning til den sidste afsked. Vi er her for at sikre, at hvert øjeblik er fyldt med værdighed, respekt og kærlighed.

Vi leverer blomster til begravelser i et stort geografisk område, herunder Gistrup, Aalborg, Hadsund og hele Østhimmerland.

Blomster til begravelse

Vores dygtige bedemænd er her for at hjælpe med alt, fra de små detaljer til de store beslutninger, herunder valg af blomster til begravelsen. Vi ved, at blomster ikke bare er dekorationer; de er en del af afskedsprocessen og en måde at udtrykke dine følelser på.

Vores team har en dyb forståelse for kulturelle og personlige præferencer og vil rådgive dig om det bedste valg, der reflekterer dit elskede familiemedlems unikke liv. Vi tager os af alle aspekterne, så du kan fokusere på at mindes og ære dem, du har mistet.

Det sidste farvel er aldrig nemt. En smuk bårebuket med afdødes yndlingsblomster kan være den perfekte måde at tage afsked på.

Blomster til begravelse er ikke bare blomster, men en respekt for den afdøde, samt en hyldest til livet. Derudover viser du medfølelse og omtanke for de efterladte.

Vi står klar til at guide dig henimod den eller de perfekte blomster til begravelse. Det kan være, du ønsker at buketten udelukkende, skal bestå af den afdødes yndlingsblomster, eller måske går du efter blomsternes symbolik. Mange vælger liljen som blomst til begravelse, da denne symboliserer uskyld og renhed, og er kendt som dødens blomst. Rosen er også et populært valg, da den symboliserer den himmelske og jordiske kærlighed og genfødsel.

Tag det næste skridt - kontakt os i dag

Du står ikke alene i denne svære tid. Vi står klar til at hjælpe og guide dig igennem denne proces. Sammen kan vi gøre denne dag til en mindeværdig afsked, der afspejler den person, du har mistet. Vi er her for dig. Lad os tage os af detaljerne.​

Lad os hjælpe dig i en svær tid

Kontakt os via formularen herunder, og jeg vil derefter tage kontakt til dig og bruge mine mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionel​ bedemand​

Opgaver for en begravelsesforretning

En bedemand sørger for planlægning af bisættelse eller begravelse samt varetagelse af kontakt med præsten, graveren og kirken. Det kan være svært at overskue alt det praktiske i forbindelse med et dødsfald.

En bedemandsforretning hjælper med alle de praktiske foranstaltninger op til begravelsen – lige fra at anmelde dødsfaldet til begravelsesmyndigheden til bestilling af kistepynt og andre blomster. Derudover kan det også være hjælp til indrykning af dødsannonce, aftale med stenhugger vedr. afhentning af gravsten samt mere personlige og nærværende opgaver såsom at være til stede hos familien, når de tager afsked i kapel. Det betyder, at I som pårørende kan bruge tiden på at værne om jer selv, og forberede jer på det sidste farvel.

Adresse - Hadsund

Østergade 1, 9560 Hadsund

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98 57 12 11

Mail: info@dinbedemand.dk

Adresse - Gistrup

Skomagerbakken 82, 9260 Gistrup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98 33 12 90

Mail: info@dinbedemand.dk

Lidt information

Jeg hjælper med at arrangere begravelser i Nordjylland, omkring Hadsund, Kongerslev og Terndrup. Af andre byer kan nævnes: Mou, Storvorde, Als, Øster Hurup, Bælum, Solbjerg, Skelund, Klarup, Gistrup, Gunderup, Astrup, Arden og ikke mindst Aalborg

db-logo-sort-png_193

​CVR-nummer:​ 4093206​2