Skab mindefuld afsked med smuk kistepynt

Har du nogensinde spekuleret over, hvordan du bedst kan ære dine kære?

Vores verden er fuld af skønhed, og når vi siger farvel, er det vigtigt at skabe et smukt og mindeværdigt øjeblik. I disse stunder er kistepynt en væsentlig del af ceremonien. Det er ikke bare blomster, det er et symbol på kærlighed, respekt og minder. Med omhyggeligt udvalgt kistepynt kan vi give vores kære en værdig afsked.

Hos Østhimmerlands Begravelsesforretning ApS står vi gerne for din kistepynt. Vi sørger for kistepynt til begravelser i blandt andet Gistrup, Aalborg, Hadsund og Østhimmerland.

Udsøgt kistepynt til dit sidste farvel

Vi forstår vigtigheden af at ære de afdøde på en personlig og unik måde. Vi er specialister inden for kistepynt, og vores erfarne bedemænd hjælper med at skabe en skræddersyet og meningsfuld ceremoni. Vi tager os tid til at forstå din vision og skaber en blomsterdekoration, der afspejler den afdødes ånd.

​Det er vores mission at gøre denne svære tid lidt lettere ved at sørge for, at hver detalje er taget hånd om med omsorg og empati. Vores kistepynt er altid frisk, flot og personlig, fordi vi ved, hvor vigtigt det er at sige farvel på en smuk måde. Vi arbejder tæt sammen med dig for at skabe en unik og værdig afsked.

Vi er her for at adressere dine bekymringer. Hvad enten det er spørgsmål om blomsternes udvalg, designet af kistepynten eller noget helt tredje, er vi her for at hjælpe. Vores erfaring inden for bedemandsbranchen sikrer, at vi kan give råd og vejledning i alle aspekter af begravelsesplanlægningen.

Tag skridtet mod en mindefuld afsked

Beslutningen om den perfekte kistepynt er kun et klik væk. Vi er her for at støtte dig gennem denne svære tid og hjælpe dig med at skabe en meningsfuld og smuk afsked. Lad os hjælpe dig med at sige farvel på en unik og værdig måde. Kontakt os i dag.

Lad os hjælpe dig i en svær tid

Kontakt os via formularen herunder, og jeg vil derefter tage kontakt til dig og bruge mine mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionel​ bedemand​

Opgaver for en begravelsesforretning

En bedemand sørger for planlægning af bisættelse eller begravelse samt varetagelse af kontakt med præsten, graveren og kirken. Det kan være svært at overskue alt det praktiske i forbindelse med et dødsfald.

En bedemandsforretning hjælper med alle de praktiske foranstaltninger op til begravelsen – lige fra at anmelde dødsfaldet til begravelsesmyndigheden til bestilling af kistepynt og andre blomster. Derudover kan det også være hjælp til indrykning af dødsannonce, aftale med stenhugger vedr. afhentning af gravsten samt mere personlige og nærværende opgaver såsom at være til stede hos familien, når de tager afsked i kapel. Det betyder, at I som pårørende kan bruge tiden på at værne om jer selv, og forberede jer på det sidste farvel.

Adresse - Hadsund

Østergade 1, 9560 Hadsund

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98 57 12 11

Mail: info@dinbedemand.dk

Adresse - Gistrup

Skomagerbakken 82, 9260 Gistrup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98 33 12 90

Mail: info@dinbedemand.dk

Lidt information

Jeg hjælper med at arrangere begravelser i Nordjylland, omkring Hadsund, Kongerslev og Terndrup. Af andre byer kan nævnes: Mou, Storvorde, Als, Øster Hurup, Bælum, Solbjerg, Skelund, Klarup, Gistrup, Gunderup, Astrup, Arden og ikke mindst Aalborg

db-logo-sort-png_193

​CVR-nummer:​ 4093206​2