​Kister til begravelser

Vi leverer kister til begravelser

​Hos Østhimmerlands Begravelsesforretning ApS står vi til din rådighed, hvis du skal bruge en kiste i forbindelse med en begravelse. Vi har et bredt udvalg af kister til begravelse, og er du i tvivl om, hvilken en du skal vælge, så hjælper vi dig gerne.

Vi sælger kister til kunder i et stort geografisk område, der blandt andet dækker over Gistrup, Aalborg, Hadsund og omegn samt hele Østhimmerland.

Hvad koster en kiste til begravelse?

Der kan være stor forskel på, hvor meget en kiste til begravelse koster. Vores priser på kister til begravelse varierer blandt andet alt afhængigt af, hvilken type kiste du vælger, hvilken farve kisten skal have, og hvor dekoreret den skal være, samt hvilken polstring der skal være i. Der er altså mange ting man, skal forholde sig til i forbindelse med valg af kiste.

Vi kan for eksempel tilbyde en kremeringskiste med hvid polstring til en pris på 6.020 kr.

Gravsteder egnet til kister til begravelse

Det mest almindelige gravsted for en kiste er et såkaldt kistegravsted. Det erhverves for mindst 20 år, og som regel er der mulighed for at forlænge gravstedsretten, når de første 20 år er gået.

Vælg blandt andet mellem:

  • ​​Traditionelt kistegravsted: Gravsted med en individuel anlægning, hvor der er pligt til vedligeholdelse. Kirkegården kan som regel også gøre det mod betaling
  • ​Kistegravsted i græs: Gravsted i en græsplæne uden afgrænsning. Der kan vælges mellem en mindeplade eller en gravsten.

Kontakt os, hvis vi skal stå for kisten

Har du brug for hjælp til at arrangere den sidste afsked i form af en begravelse, eller ønsker du at høre mere omkring vores sortiment af kister til begravelse, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Alle vores kister fås i forskellige varianter og farver - Ring til Tine for at høre mere!​

Lad os hjælpe dig i en svær tid

Kontakt os via formularen herunder, og jeg vil derefter tage kontakt til dig og bruge mine mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionel​ bedemand​

Opgaver for en begravelsesforretning

En bedemand sørger for planlægning af bisættelse eller begravelse samt varetagelse af kontakt med præsten, graveren og kirken. Det kan være svært at overskue alt det praktiske i forbindelse med et dødsfald.

En bedemandsforretning hjælper med alle de praktiske foranstaltninger op til begravelsen – lige fra at anmelde dødsfaldet til begravelsesmyndigheden til bestilling af kistepynt og andre blomster. Derudover kan det også være hjælp til indrykning af dødsannonce, aftale med stenhugger vedr. afhentning af gravsten samt mere personlige og nærværende opgaver såsom at være til stede hos familien, når de tager afsked i kapel. Det betyder, at I som pårørende kan bruge tiden på at værne om jer selv, og forberede jer på det sidste farvel.

Adresse - Hadsund

Østergade 1, 9560 Hadsund

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98 57 12 11

Mail: info@dinbedemand.dk

Adresse - Gistrup

Skomagerbakken 82, 9260 Gistrup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98 33 12 90

Mail: info@dinbedemand.dk

Lidt information

Jeg hjælper med at arrangere begravelser i Nordjylland, omkring Hadsund, Kongerslev og Terndrup. Af andre byer kan nævnes: Mou, Storvorde, Als, Øster Hurup, Bælum, Solbjerg, Skelund, Klarup, Gistrup, Gunderup, Astrup, Arden og ikke mindst Aalborg

db-logo-sort-png_193

​CVR-nummer:​ 4093206​2