Om mig​

​Mit navn er Tine Snedker, og jeg har overtaget begravelsesforretningen efter Inge Jensen den 1. januar 2020.​

Jeg er gift med Claus, og vi har to voksne sønner og et skønt barnebarn. Jeg er 48 år og har, i mere end 6 år, været ansat hos Bedemand Inge Jensen.

​​

Det er med stor glæde og dyb respekt for forretningen, at jeg overtager. Forretningen vil blive videreført i samme gode ånd, som den hidtil er blevet drevet.

​Jeg træffes på telefonen døgnet rundt, og du er velkommen til at ringe på telefon: 98 57 12 11 eller 98 33 12 90 – uanset tidspunkt.

Din Bedemand i Storvorde | Aalborg | Terndrup | Hadsund | Kongerslev | Terndrup | Østhimmerland

P​r​a​​ktisk info

Forretningens oprindelse går tilbage til 1955.

Jeg har forretningslokaler på Storegade 38, 9560 Hadsund og Skomagerbakken 82, 9260 Gistrup

​​

Jeg har hjulpet mange pårørende i Hadsund, Kongerslev, Mou, Storvorde, Als, Ø.Hurup, Terndrup, Bælum, Solbjerg, Skelund, Klarup, Gistrup, Gunderup, Astrup, Arden og Aalborg. Men jeg kører gerne til andre områder, hvis afdøde skal begraves/bisættes i sin hjemegn.

Indtil nu har forretningen haft højtideligheder ved 135 forskellige kirker/kapeller, hvilket fortæller om et stort og bredt funderet kundegrundlag i Himmerland og Aalborgområdet.

I mødet med pårørende bruger jeg alle kræfter på at være nærværende og lyttende.​​

Lad os hjælpe dig i en svær tid

Kontakt os via formularen herunder, og jeg vil derefter tage kontakt til dig og bruge mine mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionel​ bedemand​

Opgaver for en begravelsesforretning

En bedemand sørger for planlægning af bisættelse eller begravelse samt varetagelse af kontakt med præsten, graveren og kirken. Det kan være svært at overskue alt det praktiske i forbindelse med et dødsfald.

En bedemandsforretning hjælper med alle de praktiske foranstaltninger op til begravelsen – lige fra at anmelde dødsfaldet til begravelsesmyndigheden til bestilling af kistepynt og andre blomster. Derudover kan det også være hjælp til indrykning af dødsannonce, aftale med stenhugger vedr. afhentning af gravsten samt mere personlige og nærværende opgaver såsom at være til stede hos familien, når de tager afsked i kapel. Det betyder, at I som pårørende kan bruge tiden på at værne om jer selv, og forberede jer på det sidste farvel.

Adresse - Hadsund

Østergade 1, 9560 Hadsund

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98 57 12 11

Mail: info@dinbedemand.dk

Adresse - Gistrup

Skomagerbakken 82, 9260 Gistrup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98 33 12 90

Mail: info@dinbedemand.dk

Lidt information

Jeg hjælper med at arrangere begravelser i Nordjylland, omkring Hadsund, Kongerslev og Terndrup. Af andre byer kan nævnes: Mou, Storvorde, Als, Øster Hurup, Bælum, Solbjerg, Skelund, Klarup, Gistrup, Gunderup, Astrup, Arden og ikke mindst Aalborg

db-logo-sort-png_193

​CVR-nummer:​ 4093206​2