​Urner til bisættelser

​Hos Inge Jensens Begravelsesforretning v/Tine Snedker​ står jeg klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp i forbindelse med valg af urne. Jeg har et bredt udvalg af urner, så der er noget at vælge imellem for enhver smag. Jeg kan også være behjælpelig med at arrangere den sidste afsked, uanset om bisættelsen skal finde sted i Gistrup, Hadsund, Aalborg eller omegn. Jeg dækker hele Østhimmerland.

Hvad koster en urne?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget en urne koster. Mine priser varierer alt afhængigt af, hvilken urne du vælger, men hos mig har du for eksempel mulighed for køb af urne til en pris på kun 790 kr.

Gravsteder egnet til urner

Det mest almindelige gravsted, der er egnet til urner, er et såkaldt urnegravsted. Dette gravsted erhverves for ti år, hvilket er fredningstiden på en urne. 

​Vælg blandt andet mellem:

  • Traditionelt urnegravsted: Anlægges ud fra dine ønsker, men du skal selv vedligeholde gravstedet eller betale kirkegården for vedligeholdelsen
  • ​Urnegrav i græs: Mulighed for plantning med plads til sommerblomster. Der skal betales et engangsbeløb for græsslåning
  • ·Urnegrav i græs med mindeplade: Der er nogle særlige krav til mindepladens størrelse og materiale. Også her skal der betales et engangsbeløb for græsslåning
  • ·Urnemur: Findes i Aalborg – urnen sættes bag en marmorplade i muren
  • ·De anonymes eller ukendtes fællesgrav: Du bliver typisk ikke oplyst om, hvor urnen bliver nedsat

Derudover er der også mulighed for at vælge askespredning over åbent hav samt at få sin urne nedgravet i egen jord – for eksempel en slægtsgård.

Kontakt mig for yderligere information

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for yderligere information om valg af urner eller gravsted, eller hvis du har nogle spørgsmål.  

Alle vores Urner fås i forskellige varianter og farver - Ring til Tine for at høre mere!​

Lad os hjælpe dig i en svær tid

Kontakt os via formularen herunder, og jeg vil derefter tage kontakt til dig og bruge mine mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionel​ bedemand​

Opgaver for en begravelsesforretning

En bedemand sørger for planlægning af bisættelse eller begravelse samt varetagelse af kontakt med præsten, graveren og kirken. Det kan være svært at overskue alt det praktiske i forbindelse med et dødsfald.

En bedemandsforretning hjælper med alle de praktiske foranstaltninger op til begravelsen – lige fra at anmelde dødsfaldet til begravelsesmyndigheden til bestilling af kistepynt og andre blomster. Derudover kan det også være hjælp til indrykning af dødsannonce, aftale med stenhugger vedr. afhentning af gravsten samt mere personlige og nærværende opgaver såsom at være til stede hos familien, når de tager afsked i kapel. Det betyder, at I som pårørende kan bruge tiden på at værne om jer selv, og forberede jer på det sidste farvel.

Adresse - Hadsund

Østergade 1, 9560 Hadsund

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98 57 12 11

Mail: info@dinbedemand.dk

Adresse - Gistrup

Skomagerbakken 82, 9260 Gistrup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98 33 12 90

Mail: info@dinbedemand.dk

Lidt information

Jeg hjælper med at arrangere begravelser i Nordjylland, omkring Hadsund, Kongerslev og Terndrup. Af andre byer kan nævnes: Mou, Storvorde, Als, Øster Hurup, Bælum, Solbjerg, Skelund, Klarup, Gistrup, Gunderup, Astrup, Arden og ikke mindst Aalborg

db-logo-sort-png_193

​CVR-nummer:​ 4093206​2