​Min sidste vilje er blevet digital

Vil du planlægge din egen begravelse?

​Har du overvejet, hvordan du ønsker, din begravelse skal foregå? Min sidste vilje er blevet digital, og du kan nu med dit Nem-id, udfylde Min sidste vilje som hjælper dig med at tage stilling. Derudover kan du stadig downloade Min sidste vilje eller få den tilsendt ved at kontakte os. 

Hos Østhimmerlands Begravelsesforretning ApS finder du en nærværende bedemand, som har erfaring med at bistå i udarbejdelsen af den sidste vilje, men også med at få de pårørende til at føle sig set og hørt, når den afdødes sidste vilje gennemgås.

Mange mennesker forbereder deres egen begravelse eller bisættelse ved at fortælle eller nedskrive deres sidste ønsker (også kaldet deres sidste vilje) til pårørende eller venner. Dette er typisk en stor hjælp hos pårørende, og derfor er det altid en god idé at gøre sig overvejelser, både for din egen skyld, men også for din families.

Hos os kan du altid få gode råd og tryg vejledning omkring alt i forbindelse med en begravelse. Vi arrangerer begravelser i blandt andet Aalborg, Hadsund, Østhimmerland og Gistrup.

Vi hjælper gerne med udfyldelse af Min sidste vilje

​I forbindelse med udfyldelse af Min sidste vilje er det vigtigt at inddrage ens nærmeste i processen og få drøftet, hvordan de har det med de udtrykte ønsker. De efterladte kan også have deres ønsker omkring afskeden, begravelse samt gravsted – og de skal leve videre med minderne.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at både pårørende og afdøde føler eller har følt sig respekteret, og mange anser det som en stor hjælp at få en professionel bedemand til at sørge for støtte i planlægningen op til en begravelse.

Når du tager stilling til din sidste vilje, kan du med fordel også tænke over dine sidste ønsker. Lav en liste over mine sidste ønsker, det kan både være ting du ønsker, skal ske før du dør og ting du ønsker sker efter. En mine sidste ønsker fungerer på samme måde som Min sidste vilje, den er bare helt din egen.

​Har du spørgsmål til mine sidste ønsker?

Går du med nogle tanker om din egen begravelse eller bisættelse, som du gerne vil have drøftet og få på plads, er du velkommen til at kontakte os. Så tager vi en uforpligtende samtale vedrørende Min sidste vilje eller mine sidste ønsker i behagelige omgivelser i vores forretning eller hjemme hos dig selv. Vi hjælper altid gerne med at udfylde Min sidste vilje korrekt, så du er sikker på, at dine ønsker er tydelige.

Du kan hente PDF filen her. Du skal bruge Adobe Reader eller lignende program for at læse PDF filen "Min sidste vilje". Du kan også udfylde Min sidste vilje med Nem-id på minsidstevilje.nu eller bestille pjecen på telefon: 98 57 12 11 eller 98 33 12 90.​

Lad os hjælpe dig i en svær tid

Kontakt os via formularen herunder, og jeg vil derefter tage kontakt til dig og bruge mine mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionel​ bedemand​

Opgaver for en begravelsesforretning

En bedemand sørger for planlægning af bisættelse eller begravelse samt varetagelse af kontakt med præsten, graveren og kirken. Det kan være svært at overskue alt det praktiske i forbindelse med et dødsfald.

En bedemandsforretning hjælper med alle de praktiske foranstaltninger op til begravelsen – lige fra at anmelde dødsfaldet til begravelsesmyndigheden til bestilling af kistepynt og andre blomster. Derudover kan det også være hjælp til indrykning af dødsannonce, aftale med stenhugger vedr. afhentning af gravsten samt mere personlige og nærværende opgaver såsom at være til stede hos familien, når de tager afsked i kapel. Det betyder, at I som pårørende kan bruge tiden på at værne om jer selv, og forberede jer på det sidste farvel.

Adresse - Hadsund

Østergade 1, 9560 Hadsund

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98 57 12 11

Mail: info@dinbedemand.dk

Adresse - Gistrup

Skomagerbakken 82, 9260 Gistrup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98 33 12 90

Mail: info@dinbedemand.dk

Lidt information

Jeg hjælper med at arrangere begravelser i Nordjylland, omkring Hadsund, Kongerslev og Terndrup. Af andre byer kan nævnes: Mou, Storvorde, Als, Øster Hurup, Bælum, Solbjerg, Skelund, Klarup, Gistrup, Gunderup, Astrup, Arden og ikke mindst Aalborg

db-logo-sort-png_193

​CVR-nummer:​ 4093206​2