Professionel håndtering af dødsannoncer

Er en dødsannonce det rette for jer?

Begravelsen er en vigtig del af afskeden med den afdøde. Det er en tid, hvor vi ærer og husker den person, vi har mistet. Samtidig er det også en tid med sorg og forvirring. Hvordan skal man planlægge begravelsen? Hvordan skriver man en dødsannonce? Og er en dødsannonce overhovedet det rigtige for os? Der er mange spørgsmål der kommer op når nogen dør. 

Hos Østhimmerlands Begravelsesforretning ApS hjælper vi dig med at tage disse beslutninger. Ønsker I at jeres pårørendes dødsfald skal annonceres i en avis, så står vi klar til at hjælpe jer med dødsannoncen. Du skal fokusere på det, der virkelig betyder noget - at mindes dit elskede familiemedlem.

Vi laver dødsannoncer over dødsfald i blandt andet Aalborg, Gistrup, Hadsund og Østhimmerland,

Hvad skriver man i en dødsannonce?

Dødsannoncer kan være meget forskellige. Det er op til jer som pårørende, hvad der skal deles og hvad der ikke skal deles. Det er forskelligt om folk vil have indtrykket annoncen før eller efter bisættelsen, det afhænger af om I som pårørende, ønsker opmærksomhed ved højtideligheden eller i blot ønsker, det skal være for de nærmeste.

En dødsannonce består stort set altid af afdødes navn samt fødsel- og dødsdato. Mange vælger at tilføje et lille symbol, som for dem mindes den afdøde, samt hvilken rolle den afdøde spillede for dem. Det kan for eksempel være: ”vores elskede mor, mormor og svigermor” og så en lille hilsen, efterfulgt af afsenderen. Andre vælger, at der skal stå dødsårsag eller tidspunkt for bisættelse. Det er meget forskelligt, hvad pårørende vælger at fremføre i en dødsannonce, og der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert.

Med informationer fra jer, tager vi os af alle aspekter ved begravelsesplanlægning og dødsannoncering og vi sørger for, at alt går smidigt, og at din kære bliver mindet på den mest respektfulde måde. Vi forstår, at det er en svær tid, men med vores erfaring og viden, kan vi sikre, at alt bliver håndteret professionelt og omsorgsfuldt.

Tag det næste skridt - kontakt os for en uforpligtende snak

Vi står klar til at hjælpe dig, når du har mest brug for det. Vi er her for at guide dig gennem processen og sikre, at alle detaljer bliver håndteret med omtanke. Hvis du har brug for hjælp til at planlægge en begravelse eller skrive en dødsannonce, tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at hjælpe og rådgive dig i denne svære tid. Herunder kan du se en lang række af dødsannoncer.

Lad os hjælpe dig i en svær tid

Kontakt os via formularen herunder, og jeg vil derefter tage kontakt til dig og bruge mine mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionel​ bedemand​

Opgaver for en begravelsesforretning

En bedemand sørger for planlægning af bisættelse eller begravelse samt varetagelse af kontakt med præsten, graveren og kirken. Det kan være svært at overskue alt det praktiske i forbindelse med et dødsfald.

En bedemandsforretning hjælper med alle de praktiske foranstaltninger op til begravelsen – lige fra at anmelde dødsfaldet til begravelsesmyndigheden til bestilling af kistepynt og andre blomster. Derudover kan det også være hjælp til indrykning af dødsannonce, aftale med stenhugger vedr. afhentning af gravsten samt mere personlige og nærværende opgaver såsom at være til stede hos familien, når de tager afsked i kapel. Det betyder, at I som pårørende kan bruge tiden på at værne om jer selv, og forberede jer på det sidste farvel.

Adresse - Hadsund

Østergade 1, 9560 Hadsund

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98 57 12 11

Mail: info@dinbedemand.dk

Adresse - Gistrup

Skomagerbakken 82, 9260 Gistrup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98 33 12 90

Mail: info@dinbedemand.dk

Lidt information

Jeg hjælper med at arrangere begravelser i Nordjylland, omkring Hadsund, Kongerslev og Terndrup. Af andre byer kan nævnes: Mou, Storvorde, Als, Øster Hurup, Bælum, Solbjerg, Skelund, Klarup, Gistrup, Gunderup, Astrup, Arden og ikke mindst Aalborg

db-logo-sort-png_193

​CVR-nummer:​ 4093206​2