​Kistegravsted

​Gravstedet erhverves for minimum 20 år uanset gravstedstype.

For et mindre beløb kan gravstedesretten som regel forlænges, efter fredningsperioden er udløbet.

Traditionel kistegravsted hvor anlægning er individuel, og kan foretages af familie eller i samarbejde med kirkegården. Der kan være krav om bestemte planter, der kan anvendes, så spørg på kirkegården. Man har pligt til at vedligeholde gravstedet, kirkegården kan gøre det mod betaling. Der kan også nedsættes urner i et kistegravsted.

Kistegravsted i græs med mindeplade eller gravsten er et gravsted i en plæne, der ikke er afgrænset. Der kan være mulighed for et lille bed foran sten til sommerblomster. Er der mindeplade kan en vase nedgraves til blomster.

Græsset passes af kirkegården, og der betales et engangsbeløb for det antal år, fredningstiden udgør.

Lad os hjælpe dig i en svær tid

Kontakt os via formularen herunder, og jeg vil derefter tage kontakt til dig og bruge mine mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionel​ bedemand​

Opgaver for en begravelsesforretning

En bedemand sørger for planlægning af bisættelse eller begravelse samt varetagelse af kontakt med præsten, graveren og kirken. Det kan være svært at overskue alt det praktiske i forbindelse med et dødsfald.

En bedemandsforretning hjælper med alle de praktiske foranstaltninger op til begravelsen – lige fra at anmelde dødsfaldet til begravelsesmyndigheden til bestilling af kistepynt og andre blomster. Derudover kan det også være hjælp til indrykning af dødsannonce, aftale med stenhugger vedr. afhentning af gravsten samt mere personlige og nærværende opgaver såsom at være til stede hos familien, når de tager afsked i kapel. Det betyder, at I som pårørende kan bruge tiden på at værne om jer selv, og forberede jer på det sidste farvel.

Adresse - Hadsund

Østergade 1, 9560 Hadsund

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98 57 12 11

Mail: info@dinbedemand.dk

Adresse - Gistrup

Skomagerbakken 82, 9260 Gistrup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98 33 12 90

Mail: info@dinbedemand.dk

Lidt information

Jeg hjælper med at arrangere begravelser i Nordjylland, omkring Hadsund, Kongerslev og Terndrup. Af andre byer kan nævnes: Mou, Storvorde, Als, Øster Hurup, Bælum, Solbjerg, Skelund, Klarup, Gistrup, Gunderup, Astrup, Arden og ikke mindst Aalborg

db-logo-sort-png_193

​CVR-nummer:​ 4093206​2