​Urne i hav

​Afdødes aske kan spredes over åbent hav og visse fjorde, da havet er godkendt til gravplads.

Fra 1. august 2008 har Folketinget vedtaget, at afdøde skal have formuleret sit ønske på skrift. Kravet om skriftlighed kan fraviges, hvis der ikke er tvivl om, det var afdødes ønske, at asken spredes over hav/fjord.

Det er begravelsesmyndigheden, der kan træffe afgørelse om, hvorvidt kravet om skriftlighed kan fraviges. Enkelte steder kræves tro- og love erklæring fra pårørende, hvis afdøde ikke selv har nedskrevet ønsket, f.eks. via Min sidste vilje.

​​Jeg hjælper gerne med ansøgningen og afleverer til begravelsesmyndigheden i bopælssognet, hvis det ønskes inden dødsfaldet.

Er dødsfaldet sket, påtegnes dødsanmeldelsen blot et kryds, og anmelderen skriver under på, det ikke er i modstrid med afdødes ønske.

Lad os hjælpe dig i en svær tid

Kontakt os via formularen herunder, og jeg vil derefter tage kontakt til dig og bruge mine mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionel​ bedemand​

Opgaver for en begravelsesforretning

En bedemand sørger for planlægning af bisættelse eller begravelse samt varetagelse af kontakt med præsten, graveren og kirken. Det kan være svært at overskue alt det praktiske i forbindelse med et dødsfald.

En bedemandsforretning hjælper med alle de praktiske foranstaltninger op til begravelsen – lige fra at anmelde dødsfaldet til begravelsesmyndigheden til bestilling af kistepynt og andre blomster. Derudover kan det også være hjælp til indrykning af dødsannonce, aftale med stenhugger vedr. afhentning af gravsten samt mere personlige og nærværende opgaver såsom at være til stede hos familien, når de tager afsked i kapel. Det betyder, at I som pårørende kan bruge tiden på at værne om jer selv, og forberede jer på det sidste farvel.

Adresse - Hadsund

Østergade 1, 9560 Hadsund

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98 57 12 11

Mail: info@dinbedemand.dk

Adresse - Gistrup

Skomagerbakken 82, 9260 Gistrup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98 33 12 90

Mail: info@dinbedemand.dk

Lidt information

Jeg hjælper med at arrangere begravelser i Nordjylland, omkring Hadsund, Kongerslev og Terndrup. Af andre byer kan nævnes: Mou, Storvorde, Als, Øster Hurup, Bælum, Solbjerg, Skelund, Klarup, Gistrup, Gunderup, Astrup, Arden og ikke mindst Aalborg

db-logo-sort-png_193

​CVR-nummer:​ 4093206​2