​Urnegravsted

​Gravstedet erhverves for 10 år, som er fredningstiden på en urne, uanset gravstedstype.

  • Traditionelt urnegravsted, som kan anlægges ud fra egne ønsker, men der kan være krav til mindestenens størrelse . Man skal selv vedligeholde gravstedet eller betale kirkegården for denne ydelse.
  • Urnegrav i græs med plantemulighed, hvor der kan være plads til sommerblomster, men spørg om krav til mindestenes størrelse. Der betales et engangsbeløb for græsslåning.
  • Urnegrav i græs med mindeplade, hvor der er krav til mindepladens materiale og størrelse. Der betales et engangsbeløb for græsslåning

​Urnemur findes her i Nordjylland på Almenkirkegården i Aalborg. Urnen sættes bag en marmorplade i muren = kirkediget ud mod Hasserisgade.

Der er krav til inskription på pladen og plantekumme til årstidens blomster kan købes. Urnen skal være af et materiale, som ikke nedbrydes af fugtighed.

Anonymes eller ukendtes fællesgrav

Der erhverves ingen gravstedsret, og som regel kan du ikke få at vide, hvor urnen er nedsat. Der betales et engangsbeløb til vedligeholdelse for de 10 år.

Min erfaring er, at flere kirkegårde har en anden bestemmelse end ovenfor, og det er muligt at få at vide, hvor urnen er sat ned. Du kan også få tilbud om at deltage ved urnenedsættelse.

Der skulle være lovhjemmel for dette i Serviceloven under Offentlighed i Forvaltningen.​

Så spørg på den pågældende kirkegård, hvilke bestemmelser de arbejder ud fra.​​

Lad os hjælpe dig i en svær tid

Kontakt os via formularen herunder, og jeg vil derefter tage kontakt til dig og bruge mine mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionel​ bedemand​

Opgaver for en begravelsesforretning

En bedemand sørger for planlægning af bisættelse eller begravelse samt varetagelse af kontakt med præsten, graveren og kirken. Det kan være svært at overskue alt det praktiske i forbindelse med et dødsfald.

En bedemandsforretning hjælper med alle de praktiske foranstaltninger op til begravelsen – lige fra at anmelde dødsfaldet til begravelsesmyndigheden til bestilling af kistepynt og andre blomster. Derudover kan det også være hjælp til indrykning af dødsannonce, aftale med stenhugger vedr. afhentning af gravsten samt mere personlige og nærværende opgaver såsom at være til stede hos familien, når de tager afsked i kapel. Det betyder, at I som pårørende kan bruge tiden på at værne om jer selv, og forberede jer på det sidste farvel.

Adresse - Hadsund

Østergade 1, 9560 Hadsund

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98 57 12 11

Mail: info@dinbedemand.dk

Adresse - Gistrup

Skomagerbakken 82, 9260 Gistrup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98 33 12 90

Mail: info@dinbedemand.dk

Lidt information

Jeg hjælper med at arrangere begravelser i Nordjylland, omkring Hadsund, Kongerslev og Terndrup. Af andre byer kan nævnes: Mou, Storvorde, Als, Øster Hurup, Bælum, Solbjerg, Skelund, Klarup, Gistrup, Gunderup, Astrup, Arden og ikke mindst Aalborg

db-logo-sort-png_193

​CVR-nummer:​ 4093206​2